Ben jij een sociaal ondernemer?

Gasterij 't Groeske zoekt nieuwe exploitant


Stichting Vitaal Mariëndaal is op zoek naar een ondernemer die Gasterij ’t Groeske weer het bruisende middelpunt van ‘het Groene Hart’ in Groesbeek maakt. 

 

Sinds 2016 is Gasterij ‘t Groeske een gastvrij restaurant met een sociale doelstelling. Prachtig gelegen in de oude Kloostertuin van Mariëndaal, nu een openbaar park. Een restaurant waar leven, leren en genieten centraal staan. Bovendien is het een ontmoetingsplek voor jong en oud én een leer-werkplaats voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook vinden er activiteiten in het kader van dagbesteding plaats. Werk en een sociaal netwerk zijn namelijk belangrijk voor iedereen. In Gasterij ’t Groeske worden maaltijden bereid met verse producten, liefst biologisch en van lokale leveranciers. Met  kruiden, groenten en fruit uit de Kloostertuin.

 

Vanwege de coronamaatregelen en het vertrek van de vorige ondernemer staan de activiteiten momenteel op een laag pitje. Nu het einde van de corona-pandemie in zicht is, zoekt Stichting Vitaal Mariëndaal een nieuwe exploitant met een gezonde commerciële drive en een passie voor de sociale doelstelling. Iemand die energie haalt uit het verbinden en mee laten doen van álle mensen in de samenleving. Voortzetten van het huidige horeca-concept kan, maar hele andere nieuwe concepten voor deze horeca-locatie zijn ook zeker mogelijk.  

Ondernemers die deze unieke locatie op commerciële wijze en met een sociale doelstelling willen exploiteren, kunnen een mail  sturen naar info@vitaalmariendaal.nl. Dit geldt ook voor het opvragen van meer informatie of een uitgebreide profielschets.