Stichting Vitaal Mariëndaal zet zich in voor behoud van vitaliteit, gezonde leefstijl en ontmoeting in de buurt. In de Gasterij én in de tuinen worden activiteiten georganiseerd. Voor jong én oud. Passend bij de doelgroep: spannend en uitdagend of juist rustig en vertrouwd. Voor de organisatie van deze activiteiten zijn extra vrijwilligers altijd welkom. Lees hier meer over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.


Programma-overzicht

Er is dagelijks wel iets te doen in en rond de Gasterij, zoals ontmoetingsochtenden, bewegen op muziek, de wandelservice, gezamenlijk zingen en borreluurtjes.


Activiteiten in de Gasterij

De Gasterij is nu tijdelijk gesloten, maar biedt straks hopelijk ook weer tal van mogelijkheden voor culinaire activiteiten en verrassende ontmoetingen, zoals koken uit de natuur, bonbon workshop, 'meet & eat' en koken met kinderen

 

Reportage Omroep Berg en Dal

 Activiteiten in de Tuinen

De tuinen rondom de Gasterij zijn aangelegd en worden onderhouden door jongeren in leerwerktrajecten, samen met ouderen, vrijwilligers en buurtbewoners. De moestuin die oorspronkelijk bij het klooster hoorde levert bijzondere groenten voor gerechten van de Gasterij. De tuinen zijn een bron voor buitenactiviteiten en bieden een rustplek.

Meer over de activiteiten  in en rond de tuinen

Fotoreportage Kerstmarkt 2017

Fotoreportage oogstfeest