Stichting Vitaal Mariëndaal zet zich in voor behoud van vitaliteit, gezonde leefstijl en ontmoeting in de buurt. In de Gasterij én in de tuinen worden activiteiten georganiseerd. Voor jong én oud. Passend bij de doelgroep: spannend en uitdagend of juist rustig en vertrouwd. Voor de organisatie van deze activiteiten zijn extra vrijwilligers altijd welkom. Lees hier meer over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk.


Agenda

Iedere week organiseren we activiteiten in de Gasterij en in de Tuinen. Deze activiteiten zijn leuk voor iedereen. We ontwikkelen op dit moment een agenda met daarin een overzicht van alle activiteiten. Tot die tijd zijn de activiteiten te vinden door in de blokken hieronder door te klikken.

 

Fotoreportage opening Gasterij 't Groeske

Reportage Omroep Berg en Dal


Activiteiten in de Gasterij

De Gasterij biedt tal van mogelijkheden voor culinaire activiteiten en verrassende ontmoetingen, zoals koken uit de natuur, bonbon workshop, 'meet & eat' en koken met kinderen

 

 

 

 

 

Meer over de activiteiten in de Gasterij Activiteiten in de Tuinen

De tuinen rondom de Gasterij zijn aangelegd en worden onderhouden door jongeren in leerwerktrajecten, samen met ouderen, vrijwilligers en buurtbewoners. De moestuin die oorspronkelijk bij het klooster hoorde levert bijzondere groenten voor gerechten van de Gasterij. De tuinen zijn een bron voor buitenactiviteiten en bieden een rustplek.

 

Meer over de activiteiten  in en rond de tuinen

Fotoreportage oogstfeest


Activiteiten voor senioren

Voor senioren is er dagelijks wel iets te doen in en rond de Gasterij, zoals ontmoetingsochtenden, bewegen op muziek, de wandelservice, gezamenlijk zingen en borreluurtjes. Kijk hieronder voor het actuele programma van deze maand.

 

 

Het activiteitenprogramma van deze maand

Fotoreportage Carnaval