’t Groeske mozaïekt!

Ons Doel is bereikt!


  • Wij willen het park versieren met unieke mozaïektegels, gemaakt volgens eigen ontwerp! Het centrale thema is: “Al het moois rond ’t Groeske…”. Er zijn 20 kleuren glas om te kiezen worden.  Jong en oud mag meedoen, graag zelfs!
  • Wij betrekken zoveel mogelijk mensen bij het project. Buurtbewoners, schoolkinderen en mensen uit de wijdere omgeving die dit project een warm hart toedragen. Je hoeft niet creatief of handig te zijn, als het je leuk lijkt om een keer te mozaïeken: welkom! Wij leggen uit waar je op moet letten en helpen je waar nodig! 
  • Je kunt alleen of samen met vrienden, familie, buurtgenoten, verjaardagsgasten (kinderfeestje) een of meerdere tegels komen mozaïeken.


Hou draag je bij?

  • Je kunt een of meerdere stoeptegels doneren voor € 50 per stuk. Een gedeelte van het bedrag is bestemd voor de “Social Sofa”.
  • Je mag de tegels zelf mozaïeken, maar dit is niet verplicht. Vind je het een mooi, sociaal project dan is elke gift natuurlijk van harte welkom!
  • Ook bedrijven die hun steentje bij willen dragen, kunnen een tegel kopen. Jouw bedrijfsnaam wordt dan vermeld op de project plaquette!
  • Je kunt ons altijd mee komen helpen bij het maken van de kunstwerken.

Wat krijg je terug?

  • Eeuwige roem! Als maker of donateur van een kunstwerk. Over 20  jaar ligt kunst, waaraan jij hebt bijgedragen, er nog steeds… Je krijgt  je eigen “walk of fame”!
  • Samen aan een kunstproject werken is een mooie manier om mensen te ontmoeten. Naast het “werk” is er ook tijd voor gezelligheid.
  • Het geeft natuurlijk een goed gevoel om samen met anderen iets blijvends en moois te maken waar jijzelf en anderen van mogen genieten. Het is een positief en kleurrijk signaal: “zo kunnen we ook samenleven!”    

De  Social Sofa

Met het geld dat we dit project oplevert, gaan we verder werken aan een “Social Sofa”. Dat is een grote bank met mozaïek, die gemaakt wordt door vrijwilligers.

Hoe mooi zou het zijn als wij op de grens van de twee buurtparken een “Social Sofa” kunnen plaatsen. Een blikvanger, waar je elkaar kunt ontmoeten en kunt genieten van al het moois om je heen…!


Het project ’t Groeske mozaïekt

Bank en tegels gereed: juni 2018

Plaatsing in park: september 2018  

 

 

 

 

 

Het Groene hart In dit project werkt de stichting Vitaal Mariëndaal samen met diverse (buurt)projecten en organisaties rond de parken aan ’t Groeske. Met deze organisaties vormen wij het Groene Hart van Groesbeek.

 Ook basisscholen Carolus- en Adelbrecht Windekinddoen mee mee, evenals veel andere mensen die in de buurt werken en wonen. 

 

Donaties

Donaties en bijdragen voor het realiseren van het project kunt u overmaken op het rekeningnummer van Vitaal Mariëndaal:

NL58 TRIO 0197 7834 49, onder vermelding van "’t Groeske Mozaïekt". De Stichting Vitaal Mariendaal heeft een ANBI status.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Annet Jacobs, mozaiekatelier@hotmail.com of

Heidi de Vos: devos.mozaiekenmeer@gmail.com.